به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا یوسفی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که به میزبانی یکی از هتل های شهر زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز یکی از خواستههای بهجای فعالان عرصه چاقو، قرار گرفتن این صنعت در زمره مشاغل سخت و زیانآور است، گفت: برای اینکه بتوانیم گامهای بلندی در این زمینه برداریم، ابتدا به ساکن باید نسبت تشکیل شرکتهای تعاونی در این عرصه اقدام کنیم.
وی از ارزیابی و بررسی مشاغل سخت و زیانآور در کمیته بدوی خبر داد و با بیان اینکه یکی از شروط اصلی سخت و زیانآور بودن مشاغل، بالا بودن عوامل زیانآور محیط کار از حد مجاز است که به واسطه آزمایشهای آلایندهسنجی انجام میشود، افزود: علاوه بر این، داشتن کارفرما از دیگر شروطی است که صنعت چاقوسازی باید از این شرط لازم برخوردار شود.
مدیرکل تامیناجتماعی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه برخورداری فعالان حوزه صنایعدستی از بیمه منوط به تامین اعتبار و اقدامات بهموقع از سوی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان است، تصریح کرد: اگر فعالان این عرصه تمایل دارند که سهمیه دولتی برای بیمه آنها در نظر گرفته شود، این اقدام باید از سوی وزارتخانه انجام شود که سهم دولت ۲۰ درصد است.
مسعود علیاری با یادآوری اینکه ساز و کار پذیرش افراد تحت پوشش میراثفرهنگی، طبق اعلام وزارت متبوع خواهد بود، اظهار کرد: در همین راستا و با توجه به بودجهای که در نظر گرفته شده، ۵۰۰ نفر در کل کشور برای این منظور معرفی شدهاند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه روند صدور مجوز از جانب ادارات اینگونه است که بررسیهای لازم برای این کار از طریق پنجره واحد سرمایهگذاری انجام میشود، بیان کرد: هدف از این کار کاهش زمان استعلامات در راستای صدور مجوزهای سرمایهگذاری است که خوشبختانه گامهای خوبی در این زمینه برداشته شده است.
سیدابوالفضل عباسچیان با یادآوری اینکه زنجان در زمینه تسهیل فضای کسب و کار جزو سه استان برتر بهشمار میرود، خاطرنشان کرد: فارغ از این، زنجان را باید جزو استانهایی که در زمینه تولید ناخالص ملی و نیز برخورداری از پنجره واحد سرمایهگذاری حرفهای زیادی برای گفتن دارد، برشمرد.
نظر شما